Despre curvette.ro

curvette.ro a fost lansat ca un blog personal cu propriile mele fantezii erotice. Cum foarte multi dintre cititori mi-au trimis fanteziile si experientele lor pe mail, am decis sa las deschisa publicului o categorie unde fiecare sa poarta impartasi cu comunitatea fanteziile si experientele prin care au trecut de-a lungul timpului.

Foarte important: nu-mi trimiteti mesaje cu invitatii la cafea, invitatii la sex, cereri in căsătorie etc. Nu sunt aici sa-mi caut jumatatea, nu sunt aici sa primesc oferte de sex. Daca vrei sa citesti cateva din experientele sexuale avute de-a lungul timpului, o poti face aici.

Foarte important #2: conținutul siteului are caracter fictiv și este rodul imaginației autorilor. Fotografiile de asemenea, sunt fotografii profesionale stock sau apartin unor persoane majore care le-au publicat voluntar in mediul online.

Cateva informatii

  • vorbesc fluent 4 limbi straine: engleza, italiană, spaniolă și franceză.
  • m-am nascut in Iași, am copilărit in Cluj, iar cea mai mare parte a vieții de adult mi-am petrecut-o in București.
  • nu sunt căsătorită și nu întentionez. Mulțumesc totuși pentru ofertă și gând.

Nota: mi s-a adus la cunostinta ca in urma cu ani buni de zile, numele de domeniu curvette.ro a fost utilizat de o doamna (al carui nume nu il cunosc). Daca sunteti fani/vechi cunostinte, din pacate tin sa va anunt ca nu mai are nici o legatura cu acest site, iar eu nu detin nici un fel de informatii pe care sa vi le pot furniza in vederea contactarii ei.