iubitul-si-cel-maibun-prieten

Iubitul vs. prietenul cel mai bun

Tocmai ai inceput o relatie cu o persoana ce pare a fi ceea ce iti doresti. Cu timpul ajungeti sa tineti unul la celalalt, sa oferi si sa primesti, sa ai parte de tot ce e mai frumos. Intervine astfel respectul, increderea, iubirea si totul incepe usor sa se invarta in jurul lui. Pana aici totul este rupt din poveste.

Dar ce faci atunci cand pana la el, te puteai baza pe o anumita persoana, pe care o considerai printre cele mai importante, iar acea persoana nu este de gen feminin… ci de gen masculin?! Iti accepta noul tau iubit, amicii (baieti) ?

Clarifica situatia

In general, atunci cand ne implicam intr-o relatie, se presupune ca venim cu tot ceea ce ne reprezinta: de la felul de a fi, la prietenii pe care ii avem. Situatia se schimba insa, desi in mod normal nu ar trebui, atunci cand tu ai un amic, un prieten care te stie asa cum esti, te-a ascultat si te-a sfatuit in momentele grele, dar pe care iubitul tau nu il accepta. Aici, ai ceva de lucrat. Incearca sa ii explici ca intre voi nu a fost si nici nu va fi ceva vreodata. Iti este asemenea unui frate pe care nu l-ai avut niciodata si nu reprezinta niciun pericol pentru relatia voastra.

 

De multe ori, iubitul tau se poate simti amenintat de acest amic, deoarece te vede mult prea apropiata de el, considerand ca astfel te poate pierde. Iti va fi mult mai usor insa, daca vei incerca sa ii apropii. Fa-le cunostinta, organizeaza intalniri comune, iar daca voi doi va intelegeti bine, sigur lucrurile vor sta la fel si in ceea ce ii priveste. Mai mult ca sigur au ceva in comun, incepand in primul rand cu tine, pentru ca tu esti persoana de legatura si terminand cu subiecte precum sportul.

Pe primul loc

Iubitul tau trebuie sa fie sigur ca intre tine si amicul tau nu este mai mult decat o simpla prietenie. Anumite glume pe care le faceai inainte poate ca nu prea isi mai au locul acum, cand ai doua persoane care tin la tine in mod diferit. Poate ca partenerul tau va fi deranjat atunci cand ii vei spune amicului tau problemele voastre sau el va fi primul la care fugi atunci cand ai o problema. Trebuie sa faci o anumita distinctie intre cei doi, iubitul fiind prioritatea ta. Asta nu inseamna ca pe partea cealalta, nu trebuie sa mai acorzi atentie.

Totul depinde de tine. Incearca sa stabilesti de la bun inceput lucrurile, ca pe parcurs sa nu apara probleme. Gandeste-te ca daca iubitul tau te iubeste, inseamna ca trebuie sa te accepte asa cum esti, cu tot cu prietenii pe care ii ai. Totusi nu exagera cu intalniri exclusiviste, doar intre tine si amic, gandindu-te mereu tu cum ai reactiona sa fii in locul lui.

What do you think?

2 points
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comments

0 comments

pasiuni-comune-indragostitti

Lipsa pasiunilor comune intr-o relatie

O călătorie nevinovată …