femeie-nervoasa

Răzbunare

Am ajuns la bătrînul profesor după trei zile de ezitări, cotropită de vinovăţia narcomanului care îşi promite o ultimă doză. Cînd am intrat în camera cu vedere la port, bătrînul m-a privit scurt ca şi cum mă aştepta, şi-a îndreptat şalele şi şi-a tîrşîit papucii pînă la baie, de unde s-a intors gol. Croncănea în limba maternă, nişte fraze interminabile. Am început ciclul meu clasic de sex oral => erecţie => prezervativ => penetrare => proximitatea orgasmului => dezbrăcarea de prezervativ => ejaculare facială (ori prin diverse alte zone).

Nordicul a refuzat să adere la programul alcătuit de mine şi a ripostat gîlgîindu-şi ca un curcan mucozităţile din laringe cînd i-am arătat prezervativul pe care îl ţineam de moţ. A arătat ferm cu degetul spre spatele meu rostind “ass”. Am refuzat (sexul anal presupune pregătire şi lubrifiant). A scos un telefon mobil antic (Ericsson cu antenă) şi mi-a arătat numărul Grecului ţinînd degetul pe tasta verde ca pe trăgaci. M-am întors cu spatele şi m-am supus. Lubrifierea mea salivară a fost în zadar. Animalul m-a pătruns d’un coup sec, fără să-i pese de tînguieli şi scîncete. Anusul a pîrîit ca o gingie din care iese un dinte sănătos manipulat de un stomatolog brutal. Am simţit acut lipsa unei anestezii la spix şi lacrimile mi-au ţîşnit în timp ce am muşcat din marginea patului. Scandinavul gîfîia şi mă penetra înjurînd în rafale. Şi-a dat drumul în mine, prăbuşindu-se, iar cînd m-am întors, avea o expresie tristă, de om care a băut cu nesaţ din cupa răzbunării şi a descoperit că e amară.

Mi-am adunat hainele şi, pentru prima oară după unchiul Vali, le-am strîns la piept cu gestul femeii abuzate şi am fugit la baie. Machiajul îmi desena o inimă frîntă pe chip.

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comments

0 comments

inlocuieste-nevasta

Suplinitoare de nevasta

prima-intalnire

12 reguli pentru o prima intalnire reusita