Story of my life

Multe comentarii ma compatimesc sau ma suspecteaza, iar lucrul e normal. Cine ar putea avea incredere intr-o curva? Nu tin sa ma explic in vreun fel.

Cum poate o persoana educata sa-si vinda trupul pentru bani? Asta e intrebarea. Iar raspunsul ei incerc sa il dau in rindurile de mai jos.

Am inceput activitatea de prostituata imediat dupa absolvirea facultatii, in anul in care am facut masteratul. Era anul de gratie 2003, iar joburile erau pe sponci si salariile mici. Apucasem sa gust stilul de viata occidental, la Amsterdam, unde am petrecut citeva luni cu o bursa Erasmus. Norocul sau ghinionul meu a facut sa cunosc intimplator un fiu de armator din Rotterdam, care mi-a aratat lumea buna din Olanda si m-a parasit fara remuscari imediat ce bursa mea s-a terminat. Visam sa ramin acolo, sa locuiesc in vagonul lui de lux de pe canal, cu vedere la Hotelul Amstel, sa ascult inainte sa adorm pliciurile apei pe burta locuintei lacustre. Nu a fost asa. Cu o seara inainte sa plec, Peter a dat o mare petrecere de farewell la care au participat toti prietenii lui. Am fumat iarba si am baut. Il iubeam, cred. Mi-a propus sa facem sex si am acceptat, dar nu am inteles ca el vroia sa fac sex cu cit mai multi din prietenii lui. Am facut cu el si cu inca doi, dupa care am lesinat. Viata nu e simpla.

M-am intors plouata in tara, dar nimic din stilul de viata al colegilor si prietenilor mei nu ma mai multumea. Am decis sa devin o carierista, fara mila si scrupule si m-am angajat la o multinationala. Cistigam 400 de dolari pe luna, suma pe care o cheltuiam pe seara in Olanda. Am facut o depresie, dar am continuat sa merg la scoala si la serviciu. Dupa o jumatate de an, seful meu francez mi-a spus ca mi s-a facut o evaluare si ca voi fi avansata iar salariul dublat. M-am bucurat mult, dar numai pentru 30 de secunde, timp in care broscoiul obez s-a desfacut la prohab. Jegul mi-a graseiat ca avansarea mea nu se va intimpla decit daca accept sa fac sex cu el, caz in care imi garanteaza multe viitoare avansari si favoruri. Am facut-o, printre lacrimi. Niciodata nu m-am simtit mai pingarita ca atunci. Aveam un prieten de citeva luni care nu a inteles de ce, cind am ajuns acasa, am stat sub dus, plingind, ore in sir. A doua zi mi-am dat demisia si m-am despartit de el fara sa-i spun de ce.

Dupa o luna, incasam primii bani din sex. Cistigam intr-o ora cit luam la serviciu intr-o luna si eram fututa doar fizic. Era mult mai bine. Aveam cam 3-4 clienti pe luna, care cu vremea s-au inmultit, pe masura ce mi s-a conturat targetul de 1 milion de euro. La mult timp dupa asta, cind mi-am dat seama ce declic a produs in mine javra de francez burtos, l-am trimis pe Oleg sa-mi aduca un deget de la picior. Mi l-a adus pe cel mare.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comments

0 comments

barbatul perfect

domnul cu ochelari silhouette