sex oral cu ginerica

Un tip m-a luat la o nunta, ieri. Nu mai fusesem de ceva vreme la o nunta. I-am perceput un tarif forfetar, avind in vedere ca evenimentul ma interesa. Nu mai vazusem de mult o mireasa, ca sa nu mai spun ca nu mai calcasem in biserica de la botez (sau poate nu chiar). Mi-am confirmat teza mea, ca nuntile sint toate niste evenimente triste, la care toti invitatii trebuie sa mimeze fericirea, si la care mirii se simt mizerabil.

La noi, insa, principalul scop al nuntii este cheta institutionalizata si devenita onorabila. Partenerul meu a dat 500 de euro pentru noi doi (si inca 300 mie, venala care e platita sa danseze, sa se distreze si sa haleasca sarmalute in foi de vita). Cel putin asa credeam eu. Planurile lui erau altele. Inteleg ca de ceva timp s-a incetatenit obiceiul furtului mirelui, lucru pe care domnul cu care eram l-a prestat fiind inteles cu preafericitul.

Planul era ca in rastimpul in care se poarta negocierile, eu sa-i fac un sex oral ginerichii. La inceput am crezut ca glumesc, dar nu glumeau. Am cerut 200 extra, lucru care s-a rezolvat si i-am supt pula ginerelui pe locul din spate al unei masini de fabricatie japoneza parcata destul de periculos, pe bordura soselei Kiseleff. M-a rugat sa fiu atenta la costumul sau de ginerica, lucru pe care l-am facut. Dupa ce a ejaculat, s-a sters cu servetele umede pregatite din vreme si am mers inapoi la nunta, unde se obtinuse deja pe capul lui (acum lustruit) o rascumparare de 5 sticle de sampanie Moet, doua de Jack D si 500 de lei noi. Dupa parerea mea, ginerica nu facea nici doi bani.

A durat vreo luna sa o conving pe Gina la planul urmator de relaxare: eu dau 3000 de euro si tu ne organizezi o excursie unde vrei tu in acest buget. Iti platesc stradania de a rezerva, alerga, alege ce e de ales cu costul venirii cu mine. A acceptat cu greu, dar miine dimineata plecam. Unde? O sa aflu fix miine dimineata, pe aeroport. Gina o face pe misterioasa si se uita in alta parte cind o intreb, moarta de curiozitate, unde mergem. Sper sa nu ma duca la Chisinau sau la Tiraspol.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comments

0 comments

Ejacularea rosiei mici

Atena, cu telefonul mobil