Sex cu bloggerul Adrian Nastase

De cind i-am lasat din inima un mesaj pe blog si nu mi l-a aprobat, domnul Adrian Nastase mi-a devenit antipatic. M-am bucurat un pic cind am vazut ca in topul blogurilor l-am intrecut, dar de fiecare data cind ma intrece din nou, imi aduc aminte de acel mesaj. El era cam asa: “Domnule Nastase, ati condus tara intr-un stil mafiot vreme de patru ani. Nu ati facut nimic pentru prostituate, o categorie profesionala care munceste ca si dumneavoastra si nu are nici un drept. Sintem marginalizate, hartuite de politie si expuse bolilor. De ce sa va votez? Dati-mi un motiv.” Nu speram la un raspuns, vroiam doar sa-i aduc aminte ca existam si noi, les putes de bordel, les grues, les pouffiasses, les pros. Simt ca ar trebui sa fac ceva pentru fetele carora le cad dintii la 16 ani de la sifilis, se imbolnavesc si infecteaza si pe altii, dorm pe saltele de paie prin Basarab si se prostitueaza pentru un trening Mike si un blid de laturi de la familia de tigani care le tine in teroare. Repet: eu nu am astfel de probleme. Eu sint la celalat capat al lantului trofic al prostitutiei, insa tot curva ma numesc, si, cel mai probabil, voi purta acest stigmat toata viata. Ca MyLady din Cei 3 Muschetari.

Revenind, pozitia care imi place cind vine vorba de domnul blogger Adrian Nastase e sa stau eu deasupra.

Ma gindesc sa-mi iau o vacanta in care sa plec pe undeva si sa (nu) fac sex. Sa fac? Sa nu fac? Adevarul e ca de multe ori ma destinde pentru ca ma ajuta sa nu mai aud vuietul interior. Mai ales atunci cind sint intr-un loc frumos si nu trebuie sa merg in apartamentele sumbre, inchiriate cu ora, de pe Magheru. Nu imi place mirosul greu, neaerisit, si lenjeria creponata care imi zgirie coapsele. Detest baile nepersonalizate si vasele de WC care au o banda de rugina in degrade trasata de apa pururi curgatoare.

Urasc veiozele de birou plasate pe noptierele delabrate, care au abatjour-ul indreptat spre perete pentru crearea unei atmosfere propice fututului. Nu-mi place gresia ciobita si nici robinetele ieftine. Ma intristez cind vad paharele desperecheate din barul apartamentului, spalate in graba si asezate cu gura in jos pe cite o tava de plastic cu toarta pleznita. Sint obligata sa suport toate astea pentru ca paranoia ma impiedica sa iau un client nou si sa merg cu el acasa. Mi s-a intimplat, acum mai bine de un an sa faca scandal un spaniol beat pentru ca i se parea ca eu i-as fi furat portofelul. Mi-am dat seama ulterior ca era un actor foarte bun si ca a facut circul asta ca sa scape fara sa plateasca. Facusem greseala sa nu-i cer banii inainte.

Zilele trecute s-a mutat un tip atit de duuuulce pe palier… Cred ca e student. Se uita la fundul meu cind urcam scarile. I-am simtit privirea cum se plimba ca o mina pe rotunjimea feselor mele. Cind am intors capul s-a prefacut ca se incalta la siret. I-as fi propus sa vina sa bem ceva si sa povestim, dar mi-am dat seama ca as fi fost deplasata si ca l-as fi speriat. O sa astept. Gina spune ca ar vrea sa ma vada indragostita. Si eu as vrea, mai ales ca iarna e cel mai frumos anotimp sa te indragostesti. De fapt, acum imi dau seama ca spun asta pentru ca eu nu m-am indragostit decit o data. Iarna.

As vrea sa plec pe undeva. M-am saturat de Bucuresti. Astazi, am fost la medic sa-mi iau rezultatele analizelor. Sint 100% ok. La cap nu m-au cautat, insa, deloc.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comments

0 comments

De-atitea nopti aud plouind/Aud Range Roverul urlind

Orgasmul gentlemanului