Privilegiul de a da afara o curva

Am avut un weekend ciudat. A inceput bine si s-a terminat prost. De cum m-am intors, a trebuit sa satisfac, la propriu, pe citiva clienti fideli care s-au suparat ca am plecat din tara fara sa-i anunt. M-a enervat atitudinea de jupin care latra la mine neintemeiat. Le-am explicat fundamentele contractului nostru si au fost de acord ca nu am nici o obligatie de a-mi anunta plecarea. Daca n-as fi facut scandal, ar fi ramas asa: sint la dispozitia lor 24/7. Mai rau decit la armata.

Domnul cu ochelari silhouette m-a tinut doua ore intr-un local din Herastrau, vreme in care mi-a povestit in franceza lui academica (foloseste subjonctivul imperfect in exprimarea orala!) cit este de nefericit la locul de munca, cum climatul de la birou este insuportabil si cum banuieste ca sotia lui il inseala cu soferul. L-am consolat cum am stiut mai bine si i-am suris amar: “Mon ami, faut pas desesperer. Tu veux que je te fasse juste une pipe dans la bagnole ou bien tu veux qu’on baise?”, am trecut la subiectA acceptat, ingindurat, prima varianta si am mers undeva pe Soseaua Nordului unde l-am felat ca la carte. Ma tem ca n-am reusit sa-l inveselesc foarte tare, pentru ca si cind ejacula avea gindul aiurea si o mina ingindurata. Imi promit sa-l sun si sa iesim intr-o zi fara sa avem sex in program. Uneori, fac asta cu clientii fideli fie ca sa fac PR fie pentru ca sint impresionata de starea lor de spirit sau de o situatie speciala din viata lor.

Ce se vede din afara nu are nici o legatura cu starea de fapt din sufletele oamenilor bogati. Majoritatea lor sint, in adincul lor, foarte tristi si nefericiti. Multi au traume din copilarie pe care le arata vadit in pat (vezi pipi boy). Nu am cunoscut oameni bogati joviali si cu sufletul deschis. Fericirea lor e fulguranta si se confunda de cele mai multe ori cu satisfactia. Foarte multi sint de o zgircenie patologica. Toti, fara exceptie, isi neglijeaza si desconsidera nevestele si isi idolatrizeaza copiii care in multe cazuri sint otraviti de mediul familial toxic.

Unii privesc prostituatele dintr-un unghi putin diferit: ei nu platesc pentru sex, ci pentru privilegiul de a putea ramine singuri dupa ejaculare. Asta mi-a spus un tip, ieri. Un om potent, la propriu si la figurat, cu o avere de sute de milioane si un profil discret, nu foarte vizibil in presa. Am luat afirmatia lui ca pe o incercare (aproape reusita) de a ma umili si ingenunchea, insa contextul in care a facut-o a fost salutar. Vroia sa arate cine e seful. El era. M-a luat de par in timp ce il sugeam si mi-a indesat capul in prohabul Valentino. Am lectia de deepthroat invatata asa ca nici nu am clipit. Am stat cuminte pina a incetat sa apese. M-am uitat in ochii lui si am continuat. Asta l-a mai calmat, dar in timpul actului sexual a reinceput sa faca pasi peste frontiera violentei. De la un spanking banal a trecut la lovituri cu pericol de echimoza.

M-am oprit si m-am intors din nou sa-l sug, sperind ca asta il va calma. Ma uitam dupa poseta aruncata pe un scaun si ma gindeam daca are fermoarul tras sau nu. Nu-mi aminteam. Trebuia sa calculez o secunda in plus pina scoteam aparatul de electrosocuri. Domnul incepea din nou sa ma traga de par si sa-mi indese penisul in gura pina la prasele. Aveam de ales: tisnesc spre poseta sau continui si incerc sa-i accelerez orgasmul. Am ales a doua varianta. Am avut noroc si a ejaculat la scurt timp, cu jeturi mari si icnind ca un bivol. Nu tin minte sa ma mai fi bucurat de o ejaculare asa de mult. Dupa orgasm, domnul s-a calmat si mi-a turnat ceva de baut. Aveam nevoie. Ne-am asezat si a inceput sa ma intrebe de ce am ales sa fac asta ca meserie. I-am intors intrebarea, la capatul rabdarii, lucru care l-a infuriat. M-a fulgerat cu privirea si mi-a spus ca el nu plateste pentru sex ci pentru ca sa poata da afara femeia imediat dupa sex. Am rasuflat usurata, m-am imbracat rapid si i-am facut placerea.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comments

0 comments

Atena, cu telefonul mobil

sida

Ma imbolnavesc de SIDA?