Pretul corect

Ma gasesc intr-o stare de extrema slabiciune si lene. Gina a trecut sa-mi lase un ananas si mi-a povestit stind pe marginea patului, ca la spital, cum nimeni nu o mai doreste si cit de mult ma invidiaza pentru ca eu sint dorita de toti barbatii. Am suris amar. Oamenii nu se pot impiedica sa doreasca ce nu au, chiar daca pretul pe care il platesc e astronomic. Un range rover costa un suflet de om. Pentru un Jaguar, devii un jeg. Merita? Ma intrebati si voi si o intreb si eu pe Gina. Nu stiu daca merita.

Fiecare om are un pret. Pentru ca lumea sa fie un loc interesant, preturile difera. Majoritatea oamenilor normali, cu salariu si burtica ar face lucruri mult mai josnice decit sa se prostitueze. Atita ca ei nu stiu asta. Nu le-a cerut nimeni sa taie un deget pentru 500 sau 5000 de euro. Multi ar face-o pentru 50. Am auzit de oameni care au ucis pentru ceva maruntis. Pretul unui suflet de om este dat, ca orice pret, de cerere si oferta. In absenta cererii nu exista oferta.

As fi putut fi o salariata care penduleaza intre avans si lichidare. Viata mi-a facut o oferta. Pretul a fost cel pentru care nu am putut sa nu cedez. Am avut dublul ghinion sa mi se faca o oferta si pretul sa fie bun.

Filosofie de muiere la ciclu.

Aseara am vazut un film adus de Gina. Se numeste Gegen die Wand si m-a cutremurat.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comments

0 comments

catwoman

O zi