Pipi boy

Am tras ca o nebuna din nou pentru ca e saptamina de dinainte de ciclu si incerc, in mod cu totul absurd, sa compensez inactivitatea menstruala. In weekend am avut 4 clienti in fiecare noapte, aproape toti noi. E lume noua in Bucuresti, bani noi, chiar daca lumea cu bani mai vechi incepe sa cam stringa cureaua. Citiva clienti fideli si-au minimizat costurile eliminindu-mi serviciile. Au pierdut mult pe bursa. Ma felicit ca am facut exit la o mare suma de bani in vara, chiar si in pierdere. Am mai lasat citeva mii, de prasila, dar in ultimele zile mi-am luat gindul de la ei.

Chiar si dupa atitia ani de prostitutie, uneori nu ma pot abtine sa nu fiu socata de pretentiile unor clienti. Nu ma refer la fetisisti de picioare sau de esarfe de matase cu care am tot avut de-a face. Am dat peste unul care isi dorea sa fie copil de tita. Adusese un pampers imens (de unde l-o fi gasit) si se cerea infasat. Mai mult, pretindea sa-i cint cintecele de leagan si sa-i administrez bataita pentru faptul de a fi neascultator. Jocul a fost interesant pina la un punct. Era distractiv. Ditamai matahala de 130 kg gingurea in pat, cu o bonetica imensa verde-praz pe cap. Daca ar fi vazut angajatii de la multinationala unde lucreaza cit de nostim era, nu le-ar mai fi fost frica de el. Se pare ca omul e foarte dur ca sef.

Inainte de sedinta mi-a spus cit de greu e sa fii sef peste romani. “Sint lenesi, hoti si nu poti avea incredere in ei. Doar cu biciul ii strunesti”. Ce a omis el sa-mi spuna inainte a fost ca aceasta specie de perversi fac pipi pe ei cind ti-e lumea mai draga. Omul se hidratase inainte cu citeva pahare bune de vin si oracaia ca s-a udat si ca scutecul trebuie schimbat. Lucrul nu fusese stipulat inainte, drept pentru care sedinta s-a incheiat inainte sa inceapa propriu-zis. L-am lasat in propria-i urina, returnindu-i o mare parte din bani. De acum, o sa fiu mai atenta. Eu sint fascinata de varietatea perversiunilor si a fetisurilor, insa asta a fost cam mult. Prefer un dezvoltator imobiliar cu ris grobian si degete boante unui pipi boy.

V-am spus cit de importante sint miinile unui client pentru mine?

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comments

0 comments

Despre sinii Ginei

De-atitea nopti aud plouind/Aud Range Roverul urlind