O seara cu Mircea (part one)

Am navigat pe situri porno pina ni s-au impaienjenit privirile si mie si lui Gizmo. Trebuia sa-l ingenunchez. El a inteles si a acceptat barbateste jertfa. Am dat yes la tot ce mi-a aparut. Se pare ca strategia sugerata de cineva a functionat. Gizmo a primit aceasta plimbare virtuala ca pe un pumn in plex. La un moment dat, sub ploaia de sageti dusmane, a icnit. O lance i-a taiat inima in doua si a ramas blocat, cu ochii sticlosi. Pulsul ii era slab, aproape imperceptibil. Doar un beculet verde mai clipocea agonic, fara vreun motiv aparent. I-am inchis ochii bravului meu laptop cu palma (i-am inchis capacul pina a facut clic) si am asteptat sa vina Mircea sa-l resusciteze iar mie sa-mi faca respiratie bouche a bouche.

Mi-am pus, ca de obicei, patru picaturi de parfum. Cite una dupa fiecare ureche, una intre sini si una pe banda de par pubian de pe Muntele lui Venus (ticket metro). Am asteptat, calma, sa sune cineva. Cind a sunat, stomacul mi s-a facut, brusc, ghem. O senzatie noua, pe care n-am mai trait-o din anii de facultate. Era Gina, vai. I-am dat papucii si mi-am reluat asteptarea infrigurata. Dupa vreo ora, timp in care deja imi clantaneau dintii din cauza asaltului adrenalinei, sunetul soneriei m-a facut sa tresar violent.

Mircea era imbracat intr-o camasa hippie de in alb care se scotea pe deasupra, ca un tricou (de unde stiu pe unde se scoate? va trebui sa mai asteptati pina miine). La mina purta un sirag de margele aducatoare de noroc care si-au dovedit din plin eficacitatea. Nu si pentru mine.

Din pacate, mi-am calculat prost timpul si nu pot continua sa scriu acum. Clientul pe care l-am aminat aseara nu mai are rabdare. Apoi, mai am citeva cereri. Voi continua sa scriu miine. Mircea e clar ca nu citeste bloguri.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comments

0 comments

Un sex oral de 30.000 de euro

O seara cu Mircea (part two si ultima)