sida

Ma imbolnavesc de SIDA?

Cind visez faze din American Psycho e semn ca imi vine ciclul sau o sa iau bataie de la vreun client. Din fericire, de data asta a fost vorba de mestruatie. Data trecuta, cind am visat cum imi era introdus un sobolan in vagin, printr-un tub de sticla, am luat o palma de la un client. De data asta am visat cum un fost client care avea evidente probleme de comportament m-a pus sa-l masturbez in loc sa-i fac sex oral. Allrighty! , mi-am zis. Inainte de asta, insa, mi-a rastignit miinile pe parchetul de stejar limousin si mi le-a tintuit acolo cu un pistol cu cuie. Ma tot intrebam, absurd, de ce cind trage acest pistol nu se produce nici o explozie. O fi cu arc? Durerea ascutita din palme mi-a intrerupt mirarea. Am tipat si m-am trezit. Am mers la baie si am descoperit, usurata, o pata purpurie nu in palma ci pe chilot.

Lucrez in sila, ma las patrunsa inertial de clienti, adoptind o atitudine placida si usor ingindurata. Gina e ingrijorata dar si bucuroasa. Desi nu imi tine predici, in adincul fiintei ei si-ar dori o prietena normala, care nu se prostitueaza. Mi-a promis ca o sa fie alaturi de mine orice s-ar intimpla. “Chiar si daca ma imbolnavesc de SIDA?” am sarjat, cinica. A inceput sa plinga si sa-mi reproseze ca o torturez. Ca nu ascult nimic din ce ma roaga si ca o tratez ca pe o prietena second hand. Aici se inseala. Am inceput sa dam amindoua apa la soareci, eu cerindu-mi scuze, ea scurgindu-si rimelul pe obraz si tragindu-si nasul. I-am oferit o vizionare de film coreean drept consolare. Ea nu prea gusta productiile asiatice, desi in serile in care stam cu fata in sus pe intuneric incerc sa o apropii de sensibilitatea speciala a filmelor asiatice.

Kim Ki-duk este regizorul meu preferat. Am recurs la cinematografia asiatica in urma cu mai multi ani, din pricina lipsei cronice de idei si de poezie a Hollywoodului. Nu stiu de ce nu am vazut Soom pina alataieri, atita vreme cit cel mai frumos film de imagine din lume e, dupa mine, Bom yeoreum gaeul gyeoul geurigo bomKim Ki-duk ma surprinde de fiecare data. Scena cea mai puternica din Soom e o revelatie pentru mine: sotia, aflata in vizita la penitenciar, face sex cu un detinut, iar sotul si fetita lor, asteptind-o, fac un om de zapada si se bulgaresc in afara zidurilor inchisorii. Am trait de atitea ori situatia inversa, in care sotul isi lasa nevasta la mall sau la coafor si merge la citeva strazi departare sa dea o muie in masina, incit reversul ei mi-a smuls aplauze.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comments

0 comments

Privilegiul de a da afara o curva

student-sexy

Studentul ubersexy