De-atitea nopti aud plouind/Aud Range Roverul urlind

Stau lungita si citesc carti si reviste pe care le asez de-a valma linga pat. Am vazut videoclipul pe care l-a lasat cineva aici la comentarii si am fost surprinsa sa vad ca fizic seman destul de mult cu tipa de acolo. Mizansena e exagerata insa. Sexul in Bois de Boulogne nu e asa, dupa cum nici machiajul sau costumele unei prostituate de lux nu sint asa. Cel putin nu ale mele. Veritabile sint trairile fetei, dezordinea din casa care, de fapt, sugereaza dezordinea de la “mansarada” ei. Uneori, asa ma zvircolesc si eu. Fizic. Ma frige Universul si ma doare tot Bulevardul Magheru. Simt toata Piata Romana aici, la lingurica. Mai ales cind sint pe ciclu. De fapt, cele mai bune versuri din literatura romana sint bacovienele ”De-atitea nopti aud plouind,/Aud materia plingind.” De departe.

Citesc despre campania de teasing a celor de la Cancan. O sa apara un film cu o diva si alte doua tipe facind amor, amor, amooor la ele-n dormitoooor. Un filmulet, un salt mortal si diva nu s-a mai sculat. M-a facut curioasa, recunosc. Mi se stringe inima la gindul ca as putea revedea o partida de sex la care am participat si de care am si uitat. Combinatiile in care am fost epuizeaza aproape total posibilitatile. Daca s-ar fi filmat toate partidele mele de sex cu politicieni, oameni de afaceri si dive as fi ajuns Cicciolina. Uneori, mi-e teama sa merg cu clienti noi in camere pe care nu le cunosc. Banuiesc ca am fost filmata de mai multe ori decit stiu, oricum. Partea buna e ca mie nu are cum sa-mi dauneze o astfel de expunere. Ba din contra, as putea chiar majora tariful. Multi comenteaza ca e prea mare (mai ales cititorii), dar eu nu ma adresez celor care traiesc din alocatii si pensii.

Gina ma bate la cap sa-mi schimb blogul pe un domeniu personal. Eu ma opun, pentru ca la capitolul tehnic sint destul de novice si nu am nevoie de batai de cap suplimentare. Ea fandeaza si imi atinge coarda venala, spunindu-mi ca as putea cistiga bani din asta. O calmez reamintindu-i cit cistig eu pe saptamina. Gina si-ar dori sa ma vada “realizata” dar nu stie cum sa procedeze in afara faptului de a ma iubi neconditionat.

De multe ori sint claxonata in trafic dar niciodata nu am dat curs vreunei invitatii sau insinuari. Ieri, insa, mi-am iesit din pepeni. Un tip insistent, la volanul unui Renault Megane cu numar de leasing claxona libidinos pe linga Range Rover-ul meu ca un caniche in calduri pe linga un doberman. Vazind ca nu-i acord atentie, tipul m-a depasit si a frinat brusc, in fata mea. Am oprit. Am scos spray-ul paralizant din geanta, pregatita sa-l folosesc daca vine la geam. Nu a venit. A coborit, doar, din masina, si a inceput sa ma injure ca la usa cortului. M-a stupefiat. Atit de impotent sa fie? “Plateste-ti ratele la Megane si doar daca-ti mai ramin bani, claxoneaza, amaritule!” i-am spus, en passant, si am strunit cei aproape 300 de cai ai masinii. Nu stiu daca m-a auzit.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comments

0 comments

Pipi boy

Sex cu bloggerul Adrian Nastase