Cea mai fidela prostituata

Pentru prostituate, menstruatia sint singurele zile libere, weekendul nostru pe care il avem la fiecare 28 de zile. Azi e, vai, ultima zi din vacanta de luna asta. Incep lucrul miine. Astia deja au inceput sa sune de cite trei-patru ori legat, anticipind intilnirile sexuale. Sint nerabdatori ca niste taurasi sa se infrupte din orificiile pe care le-au mai penetrat de multe ori, dar de mai putine ori decit pe cele ale nevestelor.

Practic, sint specia cea mai “cuminte” de prostituata. Cam 65% din bani vin de la clientii fideli, 20% de la recomandari de-ale acestora si ce ramine, de la clientii noi. Nu ma imbrac in felul strident acreditat de filmele de Hollywood si nu folosesc decit trei pufuri de parfum pe care le pulverizez de departe. Daca m-ai vedea, ai spune ca sint o Amelie Poulain dintr-o interpretare in cheie soft porn a capodoperei.

Comentariile curg. La unele o sa raspund intr-un post separat.

Chestia cu banii e relativa. Daca nu ma situam pe un trend exploziv al imobiliarelor, nu puteam spera sa fac 1 milion. De ce vreau sa fac atitia? N-am nici o explicatie dar un target, fie si calp, ma linisteste si imi da putere sa ma deschei la sutien in fiecare zi. In absenta lui, as vedea niste bani care se aduna si o mare depresie in care inot ca intr-o peltea.

Am neaparat nevoie de citeva zile de shopping. Incep sa-mi urasc unele haine din garderoba. E foarte posibil ca sesiunea de cumparaturi sa fie ca o bula cu oxigen in atmosfera de azot si sulf in care evoluez.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comments

0 comments

domnul cu ochelari silhouette

Iau decit 500 de euro pe ora