Brighton, capitala sexului

Gina ma suna in fiecare zi sa-mi spuna ce s-a mai intimplat. Din pacate, nu am acces la internet decit cind venim in Londra. La Brighton, timpul se opreste si doar valurile Atlanticului imi amintesc ca traiesc si ca imbatrinesc incet. E un prilej excelent de meditatie, privelistea oceanului vinat si zbuciumat si pescarusii zgribuliti care populeaza plaja dezolanta. Am facut un bilant al vietii mele, desi nu cred ca o sa trec prea curind intr-o noua etapa. Pur si simplu ma plictisesc aici.

Concluziile nu sint prea roz, in afara balantei financiare care nu a fost afectata de criza creditelor subprime. Din contra, stau bine, sint in a doua jumatate a targetului propus, am reusit sa vind bine (prin telefon, uimitor) citeva mici proprietati imobiliare din Bucuresti. Nu mai sint dispusa sa risc, nestiind ce se va intimpla. Prefer sa-mi plasez banii in instrumente sigure (aur, certificate de trezorerie, banci) si sa stau departe de crivatul crizei. Cind previziunile vor fi mai bune, o sa-mi rediversific portofoliul. Mai am un studio-penthouse in centrul Bucurestiului, dar prefer sa-l tin pentru ca va fi casa in care ma voi muta intr-un an-doi (Ginuta, nu vreau sa aud nimic, ne mutam impreuna!). Sint optimista. Cred ca as putea sa adaug cel de-al un milionulea euro in acest rastimp.

Cabalinul iese din amortire doar in deplasare. In seara petrecuta la Londra, am trecut in revista toate gadgeturile cumparate din Soho. Potenta cabalinului este intrecuta de imaginatia sa erotica. Bilutele anale ii provoaca frisoane ca de malarie si are o natura soumisa destul de pronuntata. I-am prins un lantug cu clipsuri de sfircuri si urla de placere ca un doberman. Ca sa se revanseze, a folosit pe mine un vibrator dublu invers (partea groasa in anus iar cea subtire, ca un deget, in vagin). I-am multumit tragindu-i fermoarul de la cagula de piele si batind tarapanaua cu degetele pe ea, ca in Pulp Fiction. A incuviintat cu o miscare a capului cind i-am aratat un dilatator anal conic. A parut sa-i placa si a ramas cu el infipt mai multe zeci de minute. A fost interesant, ca un joc de sah in care fiecare muta, pe rind. La sfirsitul serii ejaculase de trei ori iar eu eram istovita, uda si dilatata ca o minge sparta. A dormit bine, in pozitie fetala.

Cabalinul e foarte vulnerabil si are nevoie de ceea ce el percepe ca pe o protectie din partea mea. Nu cumpara nimic fara sa ma intrebe ce parere am si ma roaga sa-i conduc masina de cite ori plecam. Am discutat despre plecarea mea. M-a implorat sa mai ramin si mi-a oferit un onorariu bun. E ciudat, dar linistea pe care o am aici nu imi prieste, lucru care ma ingrijoreaza.

Oare viata de zbucium si cluburi, cu mai multi clienti pe noapte mi-a intrat atit de adinc in fibra fiintei incit nu voi putea renunta la ea fara sa ating tesuturi vitale?

Liz e sigura ca mama ei a pedepsit-o pentru ca nu a fost cuminte trimitindu-ma pe mine sa am grija de ea. Cu toate astea, recunoaste ca pedeapsa nu e foarte dura, desi e constienta ca a gresit de multe ori. Ea imi promite ca o sa fie un copil model de acum incolo si ma asigura in secret ca ma iubeste si ca, daca s-ar putea, sa ramin cu ea si dupa ce o sa-si ispaseasca pedeapsa si o sa se intoarca mami. A fost singura data cind am plins de cind sint aici.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comments

0 comments

O seara cu Mircea (part two si ultima)

O femeie rebutata de destin